Afbeelding
Djihi Marianne

Wie geeft deze lessen en workshop?

Vanaf 1986 ben ik docent kashmiryoga en meditatie. Na mijn opleiding heb ik een scholingsweg afgelegd in de richting van het non dualisme. Vanaf 1997 ben ik mij bewust geworden van de ware natuur of de bron. Vanf 1998 heb ik vele worshops gegeven en de opleiding advaita yoga docenten gegeven. Na jarenlang retraites te hebben verzorgd, geef ik nu mijn lessen in Rotterdam.

Mijn missie is om jou de vreugde in je zelf te laten ervaren, dat puur in jou ligt. Door de vaktechnische en liefdevolle aanpak, krijg je kwaliteit en direct resultaat.

Naar je stilte als krachtbron.

Ik ga er vanuit dat we allemaal het recht hebben om onze ware natuur te herinneren en hiernaar te leven.

Wanneer jij na afloop ge├»nspireerd en blij naar huis gaat, is mijn missie geslaagd.  Ieders proces van beweging en ontwikkeling boeit mij.  Het openbloeien fascineert mij nog steeds.

Wat mij hierin boeit is de vele bewustzijnsgebieden die ons als mens ter beschikking staan. Wat mij interesse wekt is de verschuiving die we allen doormaken. Met de lessen, de workshop en satsang, wil ik bijdrage leveren, aan een positieve en stimulering ontwikkeling dat ieder ten goede komt.

Djihi Marianne, januari 2018

Agenda

Voor deze yoga hoef je niet lenig te zijn. Voor de meditatie hoef je niet goed te kunnen zitten, we hebben stoelen en kussens. Je kunt nu direct meedoen.
In deze 1-daagse workshop leer je de basisprincipes van Kashmiryoga. Zeer geschikt voor gevorderden in Yoga en Yogadocenten.
maandag, 19 maart, 2018 -
20:00 tot 22:00