Afbeelding
Individueel

Een individuele les is een persoonlijke sessie.

Heb je behoefte aan een of meer gesprekken in combinatie met een meditatie- en/of yogagerichte aanpak? Heb je specieke levensvragen? Kom je er zelf niet uit, en wil je 1-1 op een meer gevoelsmatige manier in contact komen met je Zelf? Zoek je ondersteuning voor je Zelf, je situatie? We gaan we op een meditatieve manier de diepte in, zodat je uitkomt bij een stillere sfeer dat al eigen is. Gewoonlijk zorgt de 'mind' voor verstoringen, in de stillere sfeer zijn er geen vragen maar antwoorden.

Geen vervanging voor therapie.

De gesprekken zijn geen vervanging voor een therapie. Therapie volg je bij een erkende therapeut, ik kan je eventueel doorverwijzen. Deze gesprekken zijn gebaseerd op de filosofie van het non dualisme. Lees hier meer..

Neem contact op met Djihi Marianne van het Advaita Yoga centrum te Rotterdam. Het telefoonnummer is 010 46 72 261. Of mail naar satsang@zonnet.nl

 

 

 

 

Agenda

In deze 1-daagse workshop leer je de basisprincipes van Kashmiryoga. Zeer geschikt voor gevorderden in Yoga en Yogadocenten. We starten weer in het voorjaar. Kashmiryoga intensive kun je volgen op maandagavond.
Voor deze yoga hoef je niet lenig te zijn. Voor de meditatie hoef je niet goed te kunnen zitten, we hebben stoelen en kussens. Je kunt nu direct meedoen. Ook als je geen ervaring hebt kun je direct meedoen met deze laagdrempelige cursus. Een begeleiding dat verder gaat dan oefeningen doen? Volg een proefles, zonder verplichtingen of inschrijfkosten/bepalingen.