Afbeelding
Workshops

Intensieve innerlijke yoga. Maandagavond 20.00-22.00 uur.  

Yoga met het energielichaam is een intense yoga. Het richt zich op de binnenkant en daardoor ontstaat een andere kijk op je zelf. Door de kosha's heen kom je in Antar Mouna. De stille zijnsdimensie. Je verlaat de fysieke en mentale sfeer en overstijgt het duale denken. Het lichaam bestaat uit meerdere lagen. De kosha's zijn je energielchamen en binnentreden betekent dat je los komt van elke scheiding en grens. Het lichaam is van nature licht, organisch en doorschijnend. Het beoefenen van yoga vanuit dit lichte lichaam levert een ongekende diepte-ontspanning op waarin elk denkbeeld oplost in zuiver ZIJN ZOALS JE BENT.  Stuur een mailtje als je interesse hebt in deze geweldig verdiepende yoga.

Kashmiryoga workshop. Yoga met het energielichaam. 

Een totale nieuwe beleving van yoga, door een andere benadering, hoe is dat? Wat levert het je op? Een andere benadering van yoga is de yoga vanuit je tastgevoel. Wanneer we dit inschakelen kom je los van alle concepten over jezelf en yoga. Deze workshop is uitermate geschikt voor je wanneer je veel yoga-ervaring hebt en zeker voor yoga-docenten. In de workshops verkennen we het energielichaam. Yoga met het energielichaam vraagt een meditatieve aandachtigheid. Agenda wordt bijgewerkt.

Agenda

In deze 1-daagse workshop leer je de basisprincipes van Kashmiryoga. Zeer geschikt voor gevorderden in Yoga en Yogadocenten. We starten weer in het voorjaar. Kashmiryoga intensive kun je volgen op maandagavond.
Voor deze yoga hoef je niet lenig te zijn. Voor de meditatie hoef je niet goed te kunnen zitten, we hebben stoelen en kussens. Je kunt nu direct meedoen. Ook als je geen ervaring hebt kun je direct meedoen met deze laagdrempelige cursus. Een begeleiding dat verder gaat dan oefeningen doen? Volg een proefles, zonder verplichtingen of inschrijfkosten/bepalingen.

Satsang een ontmoetingsavond: wie ben je? Zaterdagavond 17 februari 2018.  In centrum DJOJ bij Anders Avondje Uit.