Afbeelding
Workshops/stiltedagen

Intensieve innerlijke yoga. Maandagavond 20.00-22.00 uur.  

Yoga met het energielichaam is een intense yoga. Het richt zich op de binnenkant en daardoor ontstaat een andere kijk op je zelf. Door de kosha's heen kom je in Antar Mouna. De stille zijnsdimensie. Je verlaat de fysieke en mentale sfeer en overstijgt het duale denken. Het lichaam bestaat uit meerdere lagen. De kosha's zijn je energielchamen en binnentreden betekent dat je los komt van elke scheiding en grens. Het lichaam is van nature licht, organisch en doorschijnend. Het beoefenen van yoga vanuit dit lichte lichaam levert een ongekende diepte-ontspanning op waarin elk denkbeeld oplost in zuiver ZIJN ZOALS JE BENT.  Stuur een mailtje als je interesse hebt in deze geweldig verdiepende yoga.

Kashmiryoga workshop. Yoga met het energielichaam. 

Een totale nieuwe beleving van yoga, door een andere benadering, hoe is dat? Wat levert het je op? Een andere benadering van yoga is de yoga vanuit je tastgevoel. Wanneer we dit inschakelen kom je los van alle concepten over jezelf en yoga. Deze workshop is uitermate geschikt voor je wanneer je veel yoga-ervaring hebt en zeker voor yoga-docenten. In de workshops verkennen we het energielichaam. Yoga met het energielichaam vraagt een meditatieve aandachtigheid. Zie agenda. 

Stiltedagen.

Hoe kom je in de stilte? Hoe blijf je rustig als alles om je heen druk is? 

Op deze dag oefenen we in 'gewaarzijn' zonder meegesleept te worden door je denken. Via zelfonderzoek kom je erachter dat voorbij het denken, een dimensie is van rust als een deken in de eeuwigheid. De rust is niet slaperig, sloom en betekent geen stilstand. Rust in je hoofd, geeft helderheid, kracht en zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen dat je beter functioneert en met wisselende ervaringen en gemoedstoestanden om kan gaan. Voorbij wisselende gemoedstoestanden ligt het onbevlekte Zelf. Het onbevlekte zelf is je natuurlijke aard. En staat los van wie je denkt dat je bent.  Het is juist 'het denken aan wat je denkt te zijn' dat je in de weg staat om diep vertrouwen te hebben, dat tijden veranderen. Vertrouwen ontstaat uit je beseft dat je niet je gedachten bent, en niet alles hoeft te geloven. Je kunt je bevrijden uit de greep van je denken via meditatie en body awareness. Geloven in je kracht laat je weer openstaan voor 'kleine wonderlijke' momenten van geluk en schoonheid. Body awareness geeft je bruisende energie. Alles op deze dag laat je thuiskomen in je ware aard, je natuur als het onbevlekte zelf.

Het programma leunt op meditatie en body awareness. 

Wanneer:  Zaterdag 21 april en zaterdg 12 mei 2018.

Tijd: 10.00-17.00 uur. Bijdrage: € 65 euro per dag of € 120 voor beide dagen.

Waar: Liskwartier Rotterdam. De route en het adres, krijgt je na je inschrijving.  Onbetaald parkeren is in de buurt.

Meenemen: Voor soep/koffie/thee/lekkers wordt gezorgd. Matjes/kussens is aanwezig.

Voor wie: Je hebt enige ervaring met meditatie. Minimaal 4 deelnemers,maximaal 6. 

                   INFORMATIE - AANMELDEN.

 

Agenda

Voor deze yoga hoef je niet lenig te zijn. Voor de meditatie hoef je niet goed te kunnen zitten, we hebben stoelen en kussens. Je kunt nu direct meedoen.
In deze 1-daagse workshop leer je de basisprincipes van Kashmiryoga. Zeer geschikt voor gevorderden in Yoga en Yogadocenten.
maandag, 19 maart, 2018 -
20:00 tot 22:00