Afbeelding

Yoga Nidra.  

Neem jij ook je werkdruk mee naar huis? Kun je moeilijk in slapen komen door rondmalende gedachten? Ben jij ook nooit echt uitgerust? Heb je last van spanningsklachten? Dan is Yoga Nidra iets voor jou!

“De meeste mensen gaan slapen zonder vooraf hun spanningen los te laten. Dat noemt men Nidra. Nidra betekent slaap. Yoga Nidra is echter de slaap waarin alle lasten van je afgevallen zijn. Het gaat hier om een volkomen andere en hogere kwaliteit.” Swami Satyanandra Saraswati (1923- 2009).

Wat is er nog aantrekkelijker dan al liggend alle ballast kwijt raken? Zonder specifiek je ervoor in te hoeven spannen. En na afloop helemaal tevreden zijn? Door alleen maar te liggen, verder niets dan rust als een warme koesterende deken ..

Yoga Nidra is authentieke yoga van de 'slaap'. Middels geleide aandachtsmeditatie bereik je in korte tijd een algehele ontspanning. Ontspanning dat zoveel malen dieper gaat en je hele systeem gunstig beinvloedt. 

Yoga Nidra is een systematische methode (aandachtspunten) via je lichaam, waardoor je aandacht geconcentreerd tot rust komt. Je bereikt binnen korte tijd een totale fysieke, mentale en emotionele ontspanning.   

De aandacht gaat niet meer naar allerlei gedachten en prikkels.  Bij Yoga Nidra lijkt het alsof je slaapt, maar je geest is nog helder en wakker. Je bewustzijn is in het NU. De zintuigen van horen en voelen zijn min of meer actief, net zoals bij de kashmiryoga. De voordelen zijn talrijk: het is met name goed voor je hele hormoonhuishouding, je komt in een aplha-staat, net zoals bij meditatie. Lees hier wat een expert je te vertellen hebt.

 

Ga voor ultieme ontspanning door Yoga Nidra.

Het is met name geschikt als je moeilijk in slaap kan komen. Je wens is om een totale ontlading van alle opgehoopte spanningen te ondergaan. Eigenlijk is deze yoga nidra voor iedereen wenselijk.  Doe je mee met de cursus?

Het is op donderdagavond van 20.30-21.45 uur. in My Studio, Voorburgstraat 203, 3037 ER Rotterdam. De cursus omvat 5 lessen en je betaald 65 euro. Inschrijven. informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

Voor deze yoga hoef je niet lenig te zijn. Voor de meditatie hoef je niet goed te kunnen zitten, we hebben stoelen en kussens. Je kunt nu direct meedoen. Ook als je geen ervaring hebt kun je direct meedoen met deze laagdrempelige cursus. Een begeleiding dat verder gaat dan oefeningen doen? Volg een proefles, zonder verplichtingen of inschrijfkosten/bepalingen.
In deze 1-daagse workshop leer je de basisprincipes van Kashmiryoga. Zeer geschikt voor gevorderden in Yoga en Yogadocenten. We starten weer in het voorjaar. Kashmiryoga intensive kun je volgen op maandagavond.
Yoga Nidra is een ontspanningsles waarbij je alleen maar hoeft te liggen, verder helemaal niets. Elke donderdagavond 20.30-21.45 uur.
donderdag, 4 januari, 2018 -
20:30 tot 21:45